Cu toate că avem experiență în mai multe domenii ale dreptului, ne limităm la cele pe care le cunoaștem cel mai bine

Unele dintre acestea sunt cele de mai jos

Drept penal

Știm că toate problemele de drept penal sunt dificil de gestionat. De aceea analizăm fiecare dosar penal în detaliu, tocmai detaliile fiind cheia acestor cauze. Cu o experiență îndelungată în dosare penale, oferim asistență juridică profesionistă cu privire la majoritatea infracțiunilor prevăzute de Codul penal sau de alte legi penale.

Litigii

Cabinetul nostru oferă servicii juridice calificate în litigii în fața instanțelor de judecată sau la soluționarea acestora prin mijloace alternative. Având o experiență bogată în reprezentarea clienților în fața instanțelor de judecată, evaluăm și pregătim fiecare caz în detaliu pentru a maximiza șansele clienților noștri de a obține cele mai bune rezultate.

Drepturi de proprietate

Dreptul de proprietate imobiliară poate fi complicat în anumite cazuri. Cabinetul nostru poate asigura servicii juridice în toate problemele referitoare la proprietate pentru a ne ajuta clienții să găsească soluțiile cele mai bune.

Contracte

Știm că un contract negociat greșit poate transforma o afacere bună într-o problemă majoră. De aceea le oferim clienților noștri servicii juridice în toate cazurile referitoare la contracte, asistându-i încă din faza de negociere inițială până la eventualele litigii contractuale.

Drept comercial

Credem că serviciile juridice profesioniste sunt un element cheie în afaceri. De aceea oferim consultanță juridică profesionistă în toate cazurile de drept comercial și societar, de la înființarea de societăți comerciale la recuperarea creanțelor și litigii complexe de drept comercial.

Proprietate intelectuală

Cazurile de drept al proprietății intelectuale și industriale sunt un domeniu de interes pentru cabinetul nostru. Putem oferi servicii juridice în toate problemele specifice acestui domeniu, de la înregistrarea mărcilor și brevetelor de invenție la apărarea drepturilor de proprietate intelectuală sau industrială în fața instanțelor de judecată.